TORRES

Prezentare generală

Torres del Paine – visul exploratorilor.

Tărâmul suprem al aventurii. Inspirația din spatele noului SsangYong Torres, influențată de acest peisaj natural dramatic. O experiență unică și de neuitat.

O AVENTURA NEASTEPTATA

ELIBEREAZA SPIRITUL AVENTURII

Îndrăzneț, robust, încrezător – Torres a fost proiectat de la zero pentru următoarea ta aventură.

PUTERNIC, DINAMIC SI DISTRACTIV

Oriunde ar fi următoarea ta călătorie, te vei bucura de experiența de condus oferită de NOUL TORRES.

INCARCA SI PORNESTE

Compartimentul portbagajului are cea mai bună capacitate din clasa sa, de la 703 litri la 1.662 litri.

EXTERIOR

Armonie și dinamism

ALIMENTAT DE TENACITATE

Înglobând elemente de design ce te ghidează spre esența cuvântului SUV, Torres reinterpretează spiritul și moștenirea SsangYong.

Grilă cu 6 elemente verticale „Castellations“
Lentile transparente, faruri full LED
Oglinzi exterioare tip „steag“
Detaliu stâlp C cu aspect metalic
Combinație de lumini spate LED
Ornament spate hexagonal în culoarea caroseriei

CONFIGURATOR CULORI

Armonie și dinamism

GRAND WHITE IRON METAL PLATINUM GREY FOREST GREEN CHERRY RED DANDY BLUE SPACE BLACK

17” Jante din aliaj

18” Jante din aliaj diamantate
20” Jante din aliaj diamantate

Interior

Detalii bine gândite și convingătoare.

LUMINĂ AMBIENTALĂ

Așezat în fața panoului său de bord lat, subțire și contemporan, ai senzația de spațiu și o vizibilitate perfectă a drumului. Iluminarea ambientală difuză și elegantă, poate fi setată în oricare dintre cele 32 de culori.

Sistem audio inteligent de 9” cu cameră video HD pentru marșarier

Conectat la panoul de control integrat de 8 inch se integrează perfect în designul interior futurist.

Apple CarPlay si Android Auto

Utilizatorii își pot conecta smart phone-ul la ecran pentru efectuarea de apeluri telefonice, verificarea mesajelor și ascultarea muzicii în timp ce se află la bordul vehiculului.

Ecran tactil LCD de 8" pentru temperatura aerului șI alte comenzi

Integrarea comenzilor într-un ecran tactil de 8" pentru claritate, operare și confort excelente.

Panou de bord digital de 12.5”

Cel mai mare panou de instrumente din clasa sa oferă toate informațiile necesare condusului, asigurând în același timp o vizibilitate clară în față.

703 litri (Scaune în poziție verticală)
1.181 litri (Al doilea rând pliat 40%)
1.320 litri (Al doilea rând pliat 60%)
1.662 litri (Al doilea rând pliat 100%)

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc”

PERFORMANTE

Compartimente de depozitare la îndemână

MOTOR 1.5 GDI TURBO

Având în vedere tendința globală pentru motoare de înaltă performanță de capacitate redusă, această unitate oferă cuplu maxim de la 1.500 rpm, pentru o conducere dinamică.

TRANSMISIE AUTOMATĂ AISIN CU 6 TREPTE

Cea mai nouă generație a transmisiei automate AISIN cu 6 trepte, aleasă pentru unele dintre cele mai bune mașini din lume, oferă performanțe superbe la schimbarea treptelor, pentru rulare agilă și lină.

TRANSMISIE MANUALĂ CU 6 TREPTE

Transmisia manuală cu 6 trepte oferă o experiență de condus plăcută, cu implicarea maximă a șoferului. Rapoartele optimizate ale treptelor de viteză asigură schimbări precise și fluide, eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil și rulare mai silențioasă.

SISTEM MODURI DE RULARE

În sistemul disponibil cu transmisia automată, șoferul poate selecta unul dintre cele trei moduri de rulare (Normal, Sport & Winter) pentru o rulare sigură și o experiență de condus personalizată.

SISTEM IDLE STOP & GO (ISG)

Când vehiculul este oprit (și pedala de frână este apăsată), ISG oprește automat motorul. Acest lucru previne mersul la ralanti, reducând consumul de combustibil și emisiile.

PENTRU DRUMUL CARE TE ASTEAPTA

Indiferent dacă urcă un munte sau traversează un râu, Torres rămâne stăpân pe situație. Cu sistemul său impresionant de tracțiune integrală, Torres oferă o capacitate off-road extraordinară, chiar și pe cele mai dificile suprafețe, și poți tracta o barcă, o remorcă sau o rulotă fără nicio grijă.

SISTEM TRACȚIUNE INTEGRALĂ (AWD)

Fie că rulează în teren accidentat sau pe ploaie, Torres atinge performanța de rulare în siguranță prin distribuția optimă a forței motrice între roțile din față și cele din spate.

TRECEREA PRIN VAD

Traversarea prin apă de până la 300 mm adâncime (la o viteză mai mică de 30 km/h) este posibilă datorită impermeabilizării foarte eficiente a șasiului.

CAPACITATE TRACTARE

Capacitatea de tractare a lui Torres este de până la 1,5 tone cu o remorcă prevăzută cu sistem de frânare și de 750 kg pentru o remorcă fără sistem de frânare.

Siguranță

Torres oferă cea mai bună siguranță din clasa sa - fără compromisuri.

CONSTRUIT CU CEL MAI AVANSAT OTEL DE INALTA REZISTENTA

Rigiditatea, integritatea și siguranța caroseriei au fost întărite prin utilizarea oțelului de înaltă rezistență în 78% din construcția sa, utilizându-se, de asemenea, presarea la cald.

pic-showroom-detail-torres-38
AEB (Autonomous Emergency Braking/Frânare autonomă de urgență)

Ajută la evitarea sau minimizarea riscului de coliziune prin detectarea vehiculelor care se deplasează mai încet sau care staționează, prin avertizarea prealabilă a șoferului.

pic-showroom-detail-torres-39
BSW (Blind Spot-detection Warning/Avertizare detectare punct mort) / BSA (Blind Spot-Collision Assist/Asistare coliziune în punctul mort)

Asistă automat frânarea în cazul în care este detectat riscul de coliziune cu vehiculele aflate în unghiul fără vizibilitate, în timpul schimbării benzii de rulare.

pic-showroom-detail-torres-40
RCTA (Rear Cross Traffic Collision Assist/Asistare coliziune trafic în spate) / RCTW (Rear Cross Traffic Warning/Avertizare trafic în spate)

În timpul mersului înapoi și când este detectat un vehicul care se apropie, RCTA emite un sunet de avertizare și aplică automat frânele pentru oprirea vehiculului și minimizarea riscului de coliziune.

pic-showroom-detail-torres-41
SEW (Safety Exit Warning/Avertizare ieșire în siguranță)

Avertizează asupra riscului de coliziune cu vehiculele aflate în unghiul fără vizibilitate când un pasager deschide portiera ca să iasă din vehicul după oprire.

pic-showroom-detail-torres-42
LKA (Lane Keeping Assist/Asistență menținere bandă de rulare) / LDW (Lane Departure Warning/Avertizare părăsire bandă de rulare)

LKA folosește camera video față pentru a monitoriza marcajele benzii de rulare. La detectarea unei încercări de schimbare a benzii de rulare fără semnalizare prealabilă, corectează automat folosind servodirecția electrică, pentru menținerea benzii de rulare actuale.

pic-showroom-detail-torres-43
FVSA (Front Vehicle Start Alert/Avertizare pornire vehicul anterior)

Atrage atenția șoferului cu o alertă vizuală pop-up și o alarmă sonoră când vehiculul aflat direct în față se pune în mișcare.

pic-showroom-detail-torres-41
HBA (High Beam Assist/Asistare fază lungă)

Coboară automat faza lungă atunci când este detectat un vehicul care se apropie, făcând conducerea pe timp de noapte ușoară și sigură.

pic-showroom-detail-torres-42
DAA (Driver Attention Alert/Avertizare atenție șofer)

Dacă sistemul DAA sesizează că nivelul atenției șoferului s-a redus semnificativ, va emite o avertizare sonoră și va afișa un simbol grafic pe panoul de instrumente.

pic-showroom-detail-torres-43
LCW (Lane Change-Collision Warning/Avertizare coliziune la schimbarea benzii de rulare)

Detectează vehiculele care se apropie rapid din spate și aprinde o lumină de avertizare pe oglinda laterală, pentru avertizarea șoferului.

pic-showroom-detail-torres-47
SDA (Safety Distance Alert/Alertă distanță de siguranță)

SDA detectează distanța față de vehiculul anterior și avertizează șoferul când distanța de siguranță nu este menținută în mod corespunzător.

8 AIRBAGURI

Cel mai mare număr de airbaguri din clasa sa pentru siguranța maximă a șoferului și a pasagerilor

6 airbaguri

1 Airbag șofer
2 Airbag genunchi șofer
3 Airbag pasager
4,5 Airbaguri laterale șofer & și pasager față
6,7 Airbaguri cortină
8 Airbag central scaune

pic-showroom-detail-torres-49
PROGRAM DE STABILITATE ELECTRONICĂ (ESP)

ESP utilizează o combinație de intervenții pe pedala de accelerație și frânarea individuală a roților pentru a permite menținerea stabilității direcției pe toate tipurile de suprafețe de drum și în condiții meteo nefavorabile.

pic-showroom-detail-torres-50
FRÂNARE LA COLIZIUNE MULTIPLĂ (MCB)

Aceasta acționează automat frânele după un accident pentru a preveni producerea unui al doilea accident.

pic-showroom-detail-torres-51
CONTROL BALANS REMORCĂ (TSC)

Îmbunătățește stabilitatea atunci când tractați o remorcă sau o rulotă prin detectarea și stabilizarea automată a balansului pentru a evita riscul de derapare.

PENTRU AVENTURI NELIMITATE

Esența paradisului Torres del Paine din adâncul Americii de Sud, îți oferă încrederea de a merge oriunde dorești, pentru a explora mai mult și mai departe.

HAYON CU ACTIONARE ELECTRICA

Șoferul cu brațele ocupate poate deschide hayonul fără să lase obiectele jos.
Este suficient să țineți cheia inteligentă în buzunar și să stați în apropierea părții din spate a vehiculului timp de numai 3 secunde, iar hayonul se va deschide automat.

pic-showroom-detail-torres-55
REGLARE ELECTRICĂ ÎN 8 DIRECŢII & SUPORT LOMBAR ÎN 2 DIRECȚII

Scaune față acționate electric în 8 direcții, cu suport lombar în 2 direcţii pentru șofer, pentru un plus de confort și funcționalitate.

pic-showroom-detail-torres-56
SCAUNE FAŢĂ VENTILATE

Scaunul șoferului și al pasagerului față sunt ventilate pentru o mai bună răcorire pe timp de vară.

pic-showroom-detail-torres-57
SCAUNE ÎNCĂLZITE, FAŢĂ ŞI SPATE

Toate cele cinci scaune sunt încălzite pentru asigurarea unei călătorii confortabile chiar și în cele mai reci condiții.

Date tehnice şi dotări

Conduceti mai inteligent, mai usor si mai confortabil

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI