REXTON​

Prezentare generală

MUSCULOS ȘI LUXOS. SUV-UL SOFISTICAT.

Noul Rexton este mai sigur, mai puternic și mai elegant ca niciodată. Acest SUV autentic este o bucurie la volan, iar tehnologia de la bord stabilește un nou standard de rafinament, confort și protecție.

tagassag
SPAȚIOS

Spațios și flexibil – Rexton vă oferă confort maxim alături de și mai mult spațiu, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Acum disponibil cu 5 sau 7 locuri. Descoperiți multiplele posibilități de organizare a spațiului în Rexton.

technologiak
TEHNOLOGII

Cele mai noi soluții tehnologice – cameră video 360°, sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Audio, motoare dinamice, suspensie independentă multilink și tracțiune integrală. Vedeți ce vă mai poate oferi Rexton.

pic-showroom-detail-rexton-04
PROTECȚIE

Un SUV fiabil pe care puteți conta – 9 airbaguri, structură întărită, cele mai noi soluții tehnologice și sisteme de siguranță. Convingeți-vă singuri cum s-a îmbunătățit siguranța tuturor utilizatorilor.

Design

Siluetă în avangarda stilului

Putere și siguranță

Rexton se bazează pe moștenirea tipică de SUV, dar creează un stil unic. Noul design al grilei radiatorului, farurilor și barei de protecție întărește impresia de rezistență.

Liniile caracteristice și dinamice de pe laterale conferă lui Rexton eleganța sa impunătoare, aproape regală.

Protecție pentru prag
Semnalizatoare și lămpi pentru iluminarea solului
Faruri față și lumini permanente de zi integral LED
Faruri inferioare LED
Numere de înmatriculare spate cu iluminare LED
Blocuri de lumini spate combinate cu LED

CONFIGURATOR CULORI

Armonie și dinamism

Alb Grand Gri Elementar Gri Marble Albastru Atlantic Space Black Black Edition

JANTE

Ultimul retuș pentru un design perfect

Interior

Detalii bine gândite și convingătoare.

BOGAT RAFINAT. PERFECT CONFORTABIL.

Interiorul se distinge prin materiale de înaltă calitate. Scaunele sunt proiectate pentru o ergonomie optimă și reduc oboseala în timpul călătoriilor lungi.

Rexton este disponibil cu cinci sau șapte locuri. Scaunele din față nu sunt doar încălzite și ventilate, ci și reglabile electric. În al doilea rând, scaunele sunt încălzite, iar spațiul pentru picioare este excelent, datorită designului spațial sofisticat.

SISTEM „3D AROUND-VIEW” Vedere panoramică 360°
Frână de parcare electronică cu funcție Auto Hold
DIRECȚIE ASISTATĂ dependentă de viteză
Sistem de monitorizare, 3D de jur împrejur

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc”

APPLE CARPLAY ȘI & GOOGLE ANDROID AUTO

Conectați-vă smartphone-ul la ecran și puteți efectua apeluri telefonice, verifica SMS-uri și asculta muzică cu ușurință – toate acestea în timpul mersului.* (*) Această opțiune este disponibilă cu sistemul de navigație cu ecran de 9,2” și cu sistemul Smart Audio cu ecran de 8”.

Funcționalitate

Compartimente de depozitare la îndemână

MAI MULT SPATIU PENTRU BAGAJE

Noul Rexton vă încântă nu numai cu designul maiestuos și interiorul spațios, luxos. Este și un partener de călătorii puternic și versatil. Luați-vă cu dumneavoastră întreaga familie, bagajele, iahtul sau rulota într-o excursie în necunoscut – Rexton se comportă perfect la orice călătorie.

Noul Rexton poate tracta o remorcă cu greutatea de 2300 – 3000* kg. Automobilul este echipat cu tracțiune integrală cuplabilă (opțional) care vă oferă o serie de posibilități.

* Valabil pentru remorcă cu frânare și depinde de varianta de motorizare și de transmisie.

Tehnologie

Scapă de cotidian.

PERFORMANȚĂ PUTERNICĂ.

motor puternic

Cu o putere de 202 CP și un cuplu de 441 Nm, motorul diesel e-XDi220 de 2,2 litri cu tehnologie AdBLue a devenit și mai puternic. În combinație cu tracțiunea integrală și noua transmisie automată cu opt trepte, Rexton poate tracta până la 3,5 tone.

Tracțiune integrală selectabilă

Rexton este disponibil cu tracțiune integrală selectabilă. Îl poți activa singur, în funcție de condițiile de pe drum sau de pe teren.

Siguranță

Mai multă siguranță datorită ADAS

Și mai multă siguranță datorită ADAS

Rexton este echipat cu multe funcții noi „Deep Control” care duc siguranța activă și pasivă la un nivel fără precedent. Ele minimizează riscurile în trafic și pot preveni accidentele.

Sistemul ADAS actualizat al lui SsangYong duce siguranța activă a Rexton la un nivel și mai înalt. ADAS înseamnă Advanced Driver Assistance Systems. Sistemul folosește senzori, date și inteligență artificială pentru a vă spori siguranța.

Sistemele de siguranță ADAS binecunoscute includ Detectarea traficului în traversare la părăsirea unui spațiu de parcare (EAF), un avertisment dacă mașina din fața dvs. lasă un ambuteiaj (FVSA) și o avertizare pentru apropierea rapidă a traficului din spate la schimbarea benzii (LCA).

La fel de important sunt Sistemul de frânare automată de urgență atunci când detectează un pieton sau alt vehicul (AEBS), precum este și sistemul care aprinde și stinge automat faza lungă pentru a evita orbirea altor utilizatori ai drumului (HBA). În plus, Rexton poate fi echipat și cu alte sisteme ADAS noi.

Y450_EU_LHD_IACC
Control adaptiv inteligent al vitezei de croazieră (IACC)

IACC folosește informații radar și camere pentru a menține o viteză și distanță sigură față de vehiculul din față. Sistemul folosește, de asemenea, date de navigație în timp real pentru a anticipa coturi ascuțite, intersecții sau o limită de viteză schimbătoare, de exemplu atunci când se apropie de o zonă construită.

Y450_EU_LHD_LKA
Active Lane Assist (LKA)

LKA monitorizează marcajele de pe drum cu o cameră. Dacă schimbați benzile fără a utiliza semnalul de direcție în prealabil, direcția este corectată automat pentru a menține mașina pe banda corectă.

Y450_EU_LHD_DAW
Detectarea oboselii (DAW)

DAW vă monitorizează tiparele de conducere și detectează semnale care pot indica faptul că vă pierdeți concentrarea. În acest caz, veți auzi un semnal sonor și vi se va sfătui să vă opriți pentru un timp.

Y450_EU_LHD_CLKA
Asistență pentru centrarea benzii (CLKA)

CLKA recunoaște marcajele rutiere și alte vehicule prin intermediul camerei frontale. Sistemul vă asigură că mașina dvs. continuă să circule în mijlocul benzii dvs.

Y450_EU_LHD_SDA
Avertizare de distanță sigură (SDW)

SDW vă monitorizează continuu viteza și distanța până la vehiculul din față și vă avertizează cu un semnal acustic dacă distanța de frânare nu mai este sigură.

Y450_EU_LHD_RCTA
Detectarea traficului la traversare la marșarier (RCTA)

Dacă un vehicul se apropie în timp ce faceți marșarier pentru a ieși dintr-un spațiu de parcare, RCTA va emite un sonerie de avertizare și va aplica frânele pentru a vă opri mașina.

Y450_EU_LHD_BSA
Detectarea punctului mort (BSA)

BSA detectează vehiculele aflate în unghiul mort și vă avertizează cu un semnal luminos în oglinda exterioară.

Y450_EU_LHD_SEW
Avertizare pentru debarcare în siguranță (SEW)

SEW detectează traficul care se apropie și avertizează ocupanții să aibă grijă înainte de a ieși.

Nouă airbag-uri

Rexton este echipat cu nouă airbaguri, inclusiv airbag pentru genunchii șoferului și airbaguri laterale în rândul al doilea de scaune. Volanul și coloana de direcție pot absorbi forța impactului și astfel se reduce la minim pericolul leziunilor toracice la șofer; tetierele active se deplasează în față în cazul unei coliziuni pentru a proteja coloana cervicală a ocupanților.

  • Airbag pentru șofer
  • Airbag pentru genunchi pentru șofer
  • Airbag pasager
  • Airbag-uri laterale șofer și pasager
  • Airbag-uri laterale spate
  • Airbag-uri cortina

Date tehnice şi dotări

Scapă de cotidian.

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI