Caracter, fermitate și fiabilitate​

Made in Korea​

PESTE 60 DE ANI DE REZISTENȚĂ ȘI FIABILITATE

Născut în urma fuziunii dintre Ha Dong-Hwan Motor Workshop și Dongbang Motor Co., Ltd. în 1963 și construit din achiziția diferitelor companii de producție de automobile din Coreea de Sud, specializate în producția cu licență de vehicule utilitare off-road pe o perioadă de De 40 de ani, SsangYong a evoluat într-un SUV coreean puternic cunoscut în întreaga lume pentru durabilitatea și fiabilitatea sa.

Însemnând literal „Dragonul dublu”, SsangYong a folosit tehnologiile obținute din alianțele sale strategice globale pentru a dezvolta și produce motoare pe benzină și diesel robuste și eficiente.

De mai bine de 60 de ani, a proiectat și fabricat vehicule comerciale și de pasageri care sunt renumite pentru rezistența și durabilitatea lor. Ca brand global, SsangYong și-a făcut simțită prezența în peste 90 de țări din întreaga lume.

Cu expertiza sa în producerea unei game largi de vehicule comerciale de peste șase decenii, SsangYong continuă să prezinte cea mai dură și mai capabilă gamă de vehicule care a venit vreodată din Coreea de Sud.

SPECIALISTUL SUV-UL COREAN

CONSTRUIT ÎN COREEA DIN 1954

SsangYong Motor, un producător reprezentativ de automobile specializat în SUV din Coreea. Compania a deschis un nou capitol pentru SUV-uri în Coreea, demonstrând cu mândrie priceperea sa tehnică. De atunci, călătoria motorului SsangYong a devenit istoria SUV-ului din Coreea.

Acum, SsangYong Motor, pionierul în domeniul SUV-urilor din Coreea este gata să meargă dincolo de Coreea și să facă pași energici spre a deveni un producător mondial de SUV-uri.

Clientul în centrul atenției

Satisfacția clientului are prioritate maximă pentru noi. Din acest motiv, aceasta este la noi întotdeauna pe primul loc. Ne interesăm despre nevoile clienților noștri și le livrăm ceea ce le trebuie și ceea ce vor. Nici mai mult, nici mai puțin!

Corectitudine

Noi respectăm legile și normele. – Le luăm în serios și acționăm în mod corect. Rămânem fideli principiilor noastre. Știm să prețuim oamenii și îi tratăm cu încredere și sinceritate. Lucrul în echipă este la mare preț la noi.

Perspectivă globală

Accesăm piețele mondiale și ne considerăm o firmă globală, deschisă spre lume și curioasă. Suntem deschiși față de diversitatea culturală și piața globală. Promovăm gândirea globală.

Inovativitate

Suntem deschiși spre schimbare și ne plac provocările, pe care le vedem ca pe o cale către un viitor mai bun. Nu ne temem de eșecuri și ne străduim să ne depășim limitele. Gestionăm eficient și creativ schimbările și ne utilizăm toate resursele.

Inovativitate și tehnologii

Ne bazăm pe tehnologiile viitorului

Obiectivul nostru este de a crea vehiculele viitorului, perfecte și fără defecțiuni. În dezvoltarea tehnologiilor noastre ne caracterizează sustenabilitatea.

De peste 60 de ani, echipele de cercetători de la SsangYong Motor construiesc automobile cu viziune, pasiune și artă. Obiectivul nostru este să producem automobile de cea mai bună calitate, pentru ca toți clienții noștri să simtă că primesc o mașină avansată din punct de vedere tehnologic și cu poluare redusă.

Centrul de cercetare-dezvoltare (R&D) SsangYong se bazează azi pe tehnologii care ne conduc spre viitor: reducerea emisiilor poluante, siguranță și tehnologii IT. Astfel putem fi siguri că rămânem competitivi și în anii următori.

Protecția mediului

Tehnologie nepoluantă

SsangYong Motors este pionier și în dezvoltarea tehnologiilor de propulsie nepoluante. Astfel, noua generație de motoare diesel corespund normelor stricte privind emisiile Euro-6. În același timp, consumul de carburant a fost redus din nou , ceea ce este benefic nu numai pentru mediu, ci și pentru portofelul dumneavoastră.