TIVOLI X150​

Prezentare generală

Scapă de cotidian.​

Noul Tivoli este spațios la interior, compact la exterior. Tivoli este conceput să se deplaseze cu agilitate și eleganță prin trafic oricând, oriunde. Prin urmare, este partenerul ideal pentru toate călătoriile dvs. în oraș, dar și pentru weekend-urile distractive departe de casă.

Design

SUV-UL versatil.

SUV-UL VERSATIL.

Tivoli nu emană doar putere și hotărâre, ci și calitate și rafinament. Este, fără îndoială, un SUV cu un caracter puternic, care atrage priviri aprobatoare peste tot.

Faruri cu proiector
Proiectoare de ceață cu LED
Ornament negru lucios pe stâlpi
Lămpi spate cu LED
Bare amarare negre cu aspect sportiv
Funcție de blocare automată a ușilor
Grilă radiator cu finisaj superlucios
Oglinzi exterioare acționate electric

CONFIGURATOR CULORI

Armonie și dinamism

GRAND WHITE SILENT SILVER PLATINUM GREY DANDY BLUE CHERRY RED NEGRU SPACE

Interior

Timpul pentru relaxare.

Soluții practice intr-un SUV smart

Soluțiile de confort bine gândite aplicate în habitaclu contribuie la plăcerea completă oferită de conducerea Tivoli. Dispozitivele mobile pot fi conectate cu ușurință la ecranul de până la 9”.

Tivoli design interior (10)
Cotiera centrala spate
Tivoli design interior (6)
Camera retrovizoare șI monitorul
Tivoli design interior (7)
Panou de instrumente cu ecran LCD HD de 3,5 ”
Tivoli design interior (8)
Oglindă de vanitate iluminată
Tivoli design interior (9)
Interior negru
Tivoli design interior (1)
Panou de instrumente cu ecran LCD HD de 10,25”
Tivoli design interior (3)
*1 Apple CarPlay® și *2 Android Auto™️
Tivoli design interior (4)
Transmisie automată Aisin cu 6 trepte

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc”

CONFORTABIL ÎN ORICE SITUAȚIE

Tivoli cuprinde o serie de soluții menite să transforme orice călătorie în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate deosebit de confortabile datorită înclinării la 27,5°, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din noul dumneavoastră Tivoli!

Scaunul șoferului reglabil electric (opt niveluri)
Scaune față cu încălzire

Funcționalitate

Compartimente de depozitare la îndemână

MAI MULT SPATIU PENTRU BAGAJE

Tivoli vă oferă, de asemenea, mult spațiu pentru bagaje. Cu nu mai puțin de 427 litri de spațiu portbagaj, puteți transporta o cantitate surprinzătoare. 

Întotdeauna ordine în habitaclu

În Tivoli veți găsi deosebit de multe spații de depozitare pentru diferite obiecte – de exemplu, în consola centrală poate fi depozitată chiar și o tabletă, iar torpedoul este împărțit în mai multe compartimente. Buzunarele laterale de pe uși sunt atât de mari încât pot fi amplasate în ele fără probleme chiar și flacoane de 1,5 l.

Tehnologie

Scapă de cotidian.

Caracter hotărât cu o inimă puternică

Motorul pe benzină 1.5 T-GDi oferă multă putere de tracțiune la viteze mici și o accelerație excelentă pentru manevre de depășire în siguranță. Plăcerea de a conduce garantată! Motorul diesel compact 1.6 vă oferă cea mai bună performanță din clasa sa în toate condițiile de condus. Ambele motoare îndeplinesc cele mai noi standarde Euro 6d-temp.

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm.

Motorul diesel e-XDi-160

Motorul diesel e-XDi-160 poate livra o putere de 136 CP la 4000 rpm, respectiv un cuplu maxim de 324 Nm în intervalul de turații 1500–2500 rot/min.

Sistem AWD activ​

Tracțiunea integrală inteligentă distribuie în mod automat forța de propulsie între punțile față și spate pentru optimizarea forței de tracțiune. Datorită componentelor perfect armonizate ale sistemului de tracțiune integrală și șasiului dezvoltat special pentru performanță offroad, SsangYong Tivoli prezintă o atitudine suverană atât pe drumuri, cât și în afara lor.

Siguranță

Control profund pentru o siguranță perfectă

SIGURANȚA PE PRIMUL LOC. ÎNTOTDEAUNA ȘI PESTE TOT.

Tehnologia SsangYong Deep Control aduce mai aproape obiectivul securității complete. Indiferent dacă conduceți în oraș sau într-o călătorie lungă, Deep Control detectează permanent posibilele riscuri și intervine, dacă este necesar, pentru a preveni dezastrele. Rezultatul? Liniște sufletească și încredere pentru șofer și pasageri.

Alertă și intervenție la traficul în spatele automobilului (RCTA-i)

Dacă sistemul RCTA-i detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a reduce riscul coliziunii.

Alertă privind atenția șoferului (DAA)

DAA monitorizează încontinuu manevrele șoferului și dacă detectează semne ale condusului în stare de oboseală, emite un avertisment sonor și recomandă șoferului să facă o pauză pentru odihnă.

Funcție de asistare la ieșire din parcare (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ

Facem totul pentru siguranța dvs. și vă oferim protecție completă la 360 de grade. Funcțiile noastre complete de securitate vă oferă protecție în orice scenariu posibil.

7 airbaguri

Airbag șofer, airbag șofer pentru genunchi, airbag pasager față, airbag piept față (l / r), airbag cortină (l / r)

Protecție la răsturnare (ARP)

ARP dezactivează pedala de accelerație și distribuie puterea de frânare anvelopelor individuale în așa fel încât vehiculul să fie împiedicat să se răstoarne în timpul manevrelor de conducere la viteză mare. 

Frână de urgență

În cazul unei opriri de urgență , ESS activează automat semnalizatorul de avertizare de pericol pentru a avertiza următorii șoferi.

Hill Descent Aid (HDC)

După activarea funcției HDC pe un drum foarte abrupt, sistemul trece automat la o treaptă inferioară și reglează automat frânele.

Asistență la pornire pe deal (HSA)

Dacă pedala de frână este eliberată la pornirea pe un drum abrupt, HSA menține presiunea de frână până când șoferul apasă pedala de accelerație. Acest lucru previne rularea înapoi.

Date tehnice şi dotări

Scapă de cotidian.

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI