TIVOLI X170​

Prezentare generală

Scapă de cotidian.​

Noul Tivoli este spațios la interior, compact la exterior. Tivoli este conceput să se deplaseze cu agilitate și eleganță prin trafic oricând, oriunde. Prin urmare, este partenerul ideal pentru toate călătoriile dvs. în oraș, dar și pentru weekend-urile distractive departe de casă.

Design

SUV-UL versatil.

SUV-UL VERSATIL.

Tivoli nu emană doar putere și hotărâre, ci și calitate și rafinament. Este, fără îndoială, un SUV cu un caracter puternic, care atrage priviri aprobatoare peste tot.

Faruri cu proiector
Proiectoare de ceață cu LED
Ornament negru lucios pe stâlpi
Lămpi spate cu LED
Bare amarare negre cu aspect sportiv
Funcție de blocare automată a ușilor
Grilă radiator cu finisaj superlucios
Oglinzi exterioare acționate electric

CONFIGURATOR CULORI

Armonie și dinamism

GRAND WHITE PLATINUM GREY NEGRU SPACE IRON METAL DANDY BLUE

Interior

Timpul pentru relaxare.

Soluții practice intr-un SUV smart

Soluțiile de confort bine gândite aplicate în habitaclu contribuie la plăcerea completă oferită de conducerea Tivoli. Dispozitivele mobile pot fi conectate cu ușurință la ecranul de până la 9”.

ECHIPARE CUPRINZĂTOARE

DETALII BINE GÂNDITE, CONVINGĂTOARE.

Scaunele sunt tapițate cu materiale moi, atent selectate, de calitate, cu modele de cusături elegante, exclusiviste. Exteriorul în sine oferă șoferului o senzație de sportivitate. Tapițeriile de scaune Tivoli contribuie la atmosfera unică a spațiului interior.

Echiparea generoasă a spațiului interior este completată de volanul sport ergonomic dotat cu încălzire, în forma literei „D”, care asigură o priză optimă.

SOLUȚII PRACTICE

SMART SUV

Soluțiile de confort bine gândite aplicate în habitaclu contribuie la plăcerea completă oferită de conducerea Tivoli. Dispozitivele mobile pot fi conectate cu ușurință la ecranul de până la 9”.

MP3 audio
Unitate multimedia Smart Audio cu ecran de 8” cu cameră video retrovizoare
Unitate de navigație cu ecran de 9” cu cameră video retrovizoare
Panou de instrumente cu ecran TFT-LCD color de 10,25”

CONFORT

CONFORTABIL ÎN ORICE SITUAȚIE

Tivoli cuprinde o serie de soluții menite să transforme orice călătorie în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate deosebit de confortabile datorită înclinării la 27,5°, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din dumneavoastră Tivoli!

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc”

Funcționalitate

Compartimente de depozitare la îndemână

MAI MULT SPATIU PENTRU BAGAJE

Tivoli vă oferă, de asemenea, mult spațiu pentru bagaje. Cu nu mai puțin de 427 litri de spațiu portbagaj, puteți transporta o cantitate surprinzătoare. 

Întotdeauna ordine în habitaclu

În Tivoli veți găsi deosebit de multe spații de depozitare pentru diferite obiecte – de exemplu, în consola centrală poate fi depozitată chiar și o tabletă, iar torpedoul este împărțit în mai multe compartimente. Buzunarele laterale de pe uși sunt atât de mari încât pot fi amplasate în ele fără probleme chiar și flacoane de 1,5 l.

Tehnologie

Scapă de cotidian.

Caracter hotărât cu o inimă puternică

Motorul pe benzină 1.5 T-GDi oferă multă putere de tracțiune la viteze mici și o accelerație excelentă pentru manevre de depășire în siguranță. Plăcerea de a conduce garantată! Motorul diesel compact 1.6 vă oferă cea mai bună performanță din clasa sa în toate condițiile de condus. Ambele motoare îndeplinesc cele mai noi standarde Euro 6d-temp.

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm.

Motorul diesel e-XDi-160

Motorul diesel e-XDi-160 poate livra o putere de 136 CP la 4000 rpm, respectiv un cuplu maxim de 324 Nm în intervalul de turații 1500–2500 rot/min.

Sistem AWD activ​

Tracțiunea integrală inteligentă distribuie în mod automat forța de propulsie între punțile față și spate pentru optimizarea forței de tracțiune. Datorită componentelor perfect armonizate ale sistemului de tracțiune integrală și șasiului dezvoltat special pentru performanță offroad, SsangYong Tivoli prezintă o atitudine suverană atât pe drumuri, cât și în afara lor.

SISTEM

SISTEM SMARTSTEER

Alegeți una din trei setări pentru sensibilitatea direcției asistate. Astfel, dintre setările „Normal”, „Comfort” și „Sport” vă puteți alege modul ideal de control al direcției conform preferințelor individuale.

Siguranță

Control profund pentru o siguranță perfectă

SIGURANȚA PE PRIMUL LOC. ÎNTOTDEAUNA ȘI PESTE TOT.

Tehnologia SsangYong Deep Control aduce mai aproape obiectivul securității complete. Indiferent dacă conduceți în oraș sau într-o călătorie lungă, Deep Control detectează permanent posibilele riscuri și intervine, dacă este necesar, pentru a preveni dezastrele. Rezultatul? Liniște sufletească și încredere pentru șofer și pasageri.

ALERTĂ ȘI INTERVENȚIE LA TRAFICUL ÎN SPATELE AUTOMOBILULUI (RCTA-I)

Dacă sistemul RCTA-i detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a reduce riscul coliziunii. ALERTĂ LA TRAFICUL ÎN SPATELE AUTOMOBILULUI (RCTA) Sistemul avertizează șoferul dacă detectează un obstacol în calea automobilului în timpul manevrelor de parcare sau mers înapoi.

ALERTĂ PRIVIND ATENȚIA ȘOFERULUI (DAA)

DAA monitorizează încontinuu manevrele șoferului și dacă detectează semne ale condusului în stare de oboseală, emite un avertisment sonor și recomandă șoferului să facă o pauză pentru odihnă.

Funcție de asistare la ieșire din parcare (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

7 AIRBAGURI PENTRU PROTECȚIA ȘOFERULUI ȘI A PASAGERULUI

AIRBAGURI

Siguranța pasagerilor constituie pentru noi cea mai mare prioritate. Datorită sistemului modern de airbaguri instalat la scaunul șoferului și la cele ale pasagerilor, Tivoli vă va proteja întreaga familie. Pe lângă airbagurile șoferului și pasagerului din față, airbagurile laterale la scaunele din față și airbagurile cortină care fac parte din echiparea standard, de la nivelul de echipare „DLX” Tivoli dispune și de airbag pentru genunchii șoferului.

71,4% DIN CONSTRUCȚIE ESTE REALIZATĂ DIN OȚEL DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ

STRUCTURĂ

Structura de rezistență a modelului Tivoli garantează rigiditate și siguranță maximă. Circa 40% din caroserie este fabricată dintr-un oțel avansat de foarte înaltă rezistență (AHSS). Pentru a minimiza urmările impactului în cazul unei coliziuni, elementele-cheie ale automobilului sunt întărite cu oțel format la cald, de 5 ori mai robust.

SISTEM DE ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA PE BANDA DE CIRCULAȚIE (LKAS)

Sistemul LKAS monitorizează marcajele vopsite pe drum cu ajutorul camerei video frontale. Dacă detectează faptul că automobilul este pe cale să-și părăsească banda de circulație fără a fi semnalizat în prealabil, sistemul acționează automat sistemul electronic de direcție pentru a menține automobilul în banda respectivă. AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE CIRCULAȚIE (LDW) ALDW avertizează șoferul dacă modulul camerei video frontale detectează părăsirea neintenționată a benzii de circulație.

SISTEM DE FRÂNARE DE URGENȚĂ AUTONOMĂ (AEBS)

Când detectează pietoni sau alte vehicule în calea planificată a automobilului, AEBS eliberează automat pedala de accelerație și acționează frâna pentru a reduce riscul unui accident grav. SISTEM DE AVERTIZARE COLIZIUNE FRONTALĂ (FCW) Monitorizează viteza vehiculelor și distanța dintre acestea cu ajutorul camerelor video și al senzorilor radar și avertizează șoferul dacă există riscul unei coliziuni.

ASISTENȚĂ LA SCHIMBAREA BENZII DE CIRCULAȚIE (LCA)

Dacă șoferul începe manevra de schimbare a benzii când din spate se apropie cu viteză mare un alt vehicul la o distanță de sub 70 m, LCA avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară și avertisment sonor. ALERTĂ PRIVIND DISTANȚA DE SIGURANȚĂ (SDA) SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

ASISTENT FAZĂ LUNGĂ (HBA)

HBA monitorizează farurile vehiculelor care se apropie din sens opus și blocul optic combinat al vehiculelor care se deplasează în fața automobilului și în funcție de acestea comută automat între faza lungă și faza de întâlnire a farurilor.

SISTEM DE RECUNOAȘTERE A INDICATOARELOR RUTIERE (TSR):

Oferă informații privind traficul cum ar fi limitele de viteză, pentru siguranță maximă la volan.

ALERTĂ PRIVIND PORNIREA VEHICULULUI DIN FAȚĂ (FVSA)

Atunci când vehiculul din față pornește din staționare, FVSA afișează un avertisment vizual și emite un semnal sonor.

Date tehnice şi dotări

Scapă de cotidian.

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI

DATE ȘI SPECIFICAȚII TEHNICE