KORANDO

Prezentare generală

Echilibrul perfect.

Noul stilat și versatil Korando este un adevărat SUV. Acesta combină cele mai atractive caracteristici ale unui vehicul off-road cu cele ale unui autoturism clasic, pentru un echilibru perfect între practic și confort. Manevrarea sa precisă și reactivă vă oferă o plăcere de condus fără precedent.

Design

Design unic.

DETALII IMPRESIONANTE​

Cu poziția sa scăzută, largă și tehnologia LED inteligentă, noul Korando emană putere din orice unghi îl priviți. Garnitura orizontală din aluminiu accentuează lățimea, iar spoilerul de acoperiș cu a treia lumină de frână accentuează aspectul sportiv al Korando.

Faruri cu proiector
Grilă radiator cromată
Functie de insotire a farurilor
Senzori de ploaie
Geamuri electrice
Oglinzi laterale electrice
Spoiler cu aspect sportiv
Scut de protecție spate cu aspect sportiv

CONFIGURATOR CULORI

Sportiv din fiecare unghi

Grand White Silent Silver Platinum Grey Orange Pop Cherry Red Dandy Blue Space Black

Interior

Scaune confortabile

UN MEDIU STIMULANT.​

Interiorul spațios al noului Korando este finisat cu materiale de înaltă calitate care vă răsfăță și vă protejează de agitația lumii exterioare. De la finisajul superior al scaunelor până la iluminarea personalizabilă a stării de spirit, fiecare detaliu realizat cu atenție contribuie la atmosfera luxoasă.

Interior Korando (8)
Panou de instrumente cu ecran LCD HD de 10,25”
Interior Korando (7)
Transmisie automată Aisin cu 6 trepte
Interior Korando (3)
*1 Apple CarPlay® și *2 Android Auto™️​
Interior Korando (2)
Sistem multimedia HD cu navigație (AVN),

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc”

INTERIOR IMPRESIONANT​

Habitaclul spațios al celui mai nou KORANDO vă răsfață cu materiale premium și vă protejează de tumultul din exterior. De la scaunele de cea mai bună calitate până la iluminarea ambientală în 34 de culori opționale, toate detaliile minuțios lucrate contribuie la un spațiu interior premium. Oricât de lung sau scurt ar fi drumul, cu cel mai nou KORANDO orice călătorie este plăcere pură.

Scaunul șoferului reglabil electric (opt niveluri)
Scaune sofer si pasageri incalzite

Funcționalitate

Compartimente de depozitare la îndemână

MAI MULT SPATIU PENTRU BAGAJE​

Vă puteți întinde și așeza confortabil în interiorul generos al modelului Korando. La noul model Korando au fost luate în considerate atât nevoile șoferului cât și ale pasagerilor – cu suport lombar la scaunele din față și spațiu pentru picioare de 850 mm în spate. Portbagajul de 551 l* este suficient pentru toate bagajele, orice planuri ați avea. Hayonul electric se deschide automat când se află în apropierea cheii inteligente a șoferului, ceea ce permite accesul la portbagaj chiar și cu mâinile ocupate.

KORANDO ARE SPAȚIU DE TRANSPORT

Vă puteți întinde și așeza confortabil în interiorul generos al modelului Korando. La noul model Korando au fost luate în considerate atât nevoile șoferului cât și ale pasagerilor – cu suport lombar la scaunele din față și spațiu pentru picioare de 850 mm în spate. Portbagajul de 551 l* este suficient pentru toate bagajele, orice planuri ați avea. Hayonul electric se deschide automat când se află în apropierea cheii inteligente a șoferului, ceea ce permite accesul la portbagaj chiar și cu mâinile ocupate.

Tehnologie

Scapă de cotidian.

PUTERE MARE DE TRAGERE. SCHIMBAREA AUTOMATĂ LINĂ.

Motorul pe benzină 1.5 T-GDi oferă multă putere de tracțiune la viteze mici și o accelerație excelentă pentru manevre de depășire în siguranță. Plăcerea de a conduce garantată! Motorul diesel compact 1.6 vă oferă cea mai bună performanță din clasa sa în toate condițiile de condus. Ambele motoare îndeplinesc cele mai noi standarde Euro 6d-temp.

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm.

Motorul diesel e-XDi-160

Motorul diesel e-XDi-160 poate livra o putere de 136 CP la 4000 rpm, respectiv un cuplu maxim de 324 Nm în intervalul de turații 1500–2500 rot/min.

Siguranță

O bază puternică drept punct de plecare pentru siguranța cuprinzătoare.

Sisteme inteligente de siguranță TEHNOLOGIA LA PUTERE​

Cu tehnologia DEEP CONTROL, siguranța perfectă este mai aproape ca niciodată. Fie că vă deplasați în oraș sau porniți în călătorii lungi, cu DEEP CONTROL calmul și siguranța la volan ating niveluri nemaiîntâlnite.

Sistem autonom de frânare de urgență (AEBS)

În cazul în care autovehiculul detectează pietoni sau alte autovehicule pe ruta planificată, sistemul AEBS reduce alimentarea și cuplează frânele în mod automat,în scopul prevenirii accidentelor grave.

Autopilot adaptiv inteligent (IACC)

Cu ajutorul radarului și al camerelor video, IACC menține o viteză și o distanță față de autovehiculul din față care asigură deplasarea în siguranță. Sistemul IACC lucrează împreună cu sistemul de urmărire a benzii de circulație și poate fi activ nu doar pe autostradă ci și în oraș, cât timp nu este apăsată pedala de frână.

Funcție de asistare la ieșire din parcare (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afi șarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța de frânare

Alertă și intervenție la trafi cul din spatele automobilului (RCTA-i, doar cu transmisie automată)

Dacă sistemul RCTA detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a evita coliziunea.

Sistemul de atenționare a pornirii vehiculului din față (FVSA)

În momentul în care autovehiculul din fața dumneavoastră se pune în mișcare, sistemul FVSA emite semnale vizuale și acustice de atenționare.

Sistem de menținere a benzii de circulație (LKAS)

Sistemul LKAS constă din mai multe camere folosite pentru monitorizarea marcajelor rutiere de separare a benzilor de circulație. În momentul în care sesizează că autovehiculul urmează să părăsească banda de circulație fără semnalizare prealabilă, sistemul cuplează direcția electrică, în scopul menținerii autovehiculului pe banda de circulație.

Asistent de schimbare a benzii (LCA)

În cazul în care schimbarea benzii de circulație are loc în momentul în care un autovehicul se apropie din spate cu viteză mare și se află la o distanță mai mică de 70 m, asistentul de schimbare a benzii (LCA) aprinde semnalizatoarele din retrovizoarele externe și emite semnale acustice de atenționare.

SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ

Facem totul pentru siguranța dvs. și vă oferim protecție completă la 360 de grade. Funcțiile noastre complete de securitate vă oferă protecție în orice scenariu posibil.

7 airbaguri
airbag șofer, airbag șofer pentru genunchi, airbag pasager față, airbag piept față (l / r), airbag cortină (l / r)

Frâne cu disc  
Discurile din față / spate de dimensiuni generoase sunt ventilate în față pentru a maximiza efectul de frânare.

Centura de siguranță cu dispozitiv de întindere a centurii duble Mecanismul de
tensionare a centurii reduce semnificativ riscul de rănire gravă.

Protecție la răsturnare (ARP)
ARP dezactivează pedala de accelerație și distribuie puterea de frânare anvelopelor individuale în așa fel încât vehiculul să fie împiedicat să se răstoarne în timpul manevrelor de conducere la viteză mare. 

Frâne de urgență semnalizator
automat de avertizare de pericol (ESS) În caz de oprire de urgență , ESS activează automat semnalizatorul de avertizare de pericol pentru a avertiza următorii șoferi.

Hill Descent Aid (HDC)
După activarea funcției HDC pe un drum foarte abrupt, sistemul trece automat la o treaptă inferioară și reglează automat frânele.

Asistență la pornire pe deal (HSA) *
Dacă pedala de frână este eliberată la pornirea pe un drum abrupt, HSA menține presiunea de frână până când șoferul apasă pedala de accelerație. Acest lucru previne rularea înapoi.

Date tehnice şi dotări

Scapă de cotidian.

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI
(UNITĂȚI ÎN STOC)

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI 2024