Korando e-Motion

Prezentare generală

Design

Noul Korando e-Motion este în sfârșit aici, cu un stil​ care preia şi reinterpretează identitatea originală a lui​ Korando. ​Atrăgător şi sigur, e-Motion dispune de un grup​ motopropulsor electrificat care maximizează aventura​ conducerii pe șosea și în afara acesteia.

CULORI PENTRU EXTERIOR​

GRAND WHITE IRON METAL DANDY BLUE SPACE BLACK ALB/NEGRU GRI/NEGRU

EXTERIOR

Armonie și dinamism

DESIGN FRONTAL

Designul frontal are un finisaj senzorial, în timp ce grila radiatorului închisă completează imaginea high-tech a unui vehicul electric.

FARURI FULL LED

Farurile au accente albastre pentru un design frontal futurist, caracteristic vehiculelor electrice.

FARURI DE CEAȚĂ CU LED

Dispunând de o matrice triplă de LED-uri, lămpile de ceață față sunt bine integrate în bara de protecție.

JANTE DIN ALIAJ DE 17 INCHI ȘI ANVELOPE 215/65R (ROȚI EV ȘI ANVELOPE ECO)

Aerodinamica îmbunătățită cu roților cu design unic, radiază o imagine futuristă.

BARA DE PROTECTIE SPATE SI PLACA DE PROTECTIE

Formele sofisticate și accente de culoare albastră exprimă imaginea robustă a unui vehicul electric.

INTERIOR

Armonie și dinamism

BUZUNAR DE MARE CAPACITATE PENTRU UȘI

Panourile interioare ale ușii oferă o capacitate mare de depozitare: sticlele de 1,5 și 0,7 ℓ pot fi depozitate în ușile din fata sau din spate.

COTIERĂ GLISANTĂ

Designul cotierei este optimizat pentru partajare între șofer si pasager, pentru un confort maxim.

FRÂNĂ DE PARCARE ELECTRICĂ (EPB) ȘI OPRIRE AUTOMATĂ

Frâna de parcare poate fi aplicată și eliberată prin apăsarea unui buton, în timp ce funcția de oprire automată sporește confortul de conducere.

SCAUNE ÎNCĂLZITE PE RÂNDURILE 1 ȘI 2

Cablurile de încălzire au fost încorporate în perna și spătarul scaunului pentru a îmbunătăți confortul în zilele de iarnă.

SCAUNE ELECTRICE CU SUPORT LOMBAR PENTRU ȘOFER

Confortul asigurat de scaunele electrice cu 8 direcții în față și suport lombar pentru scaunul șoferului îți asigură o poziție de condus confortabila.

VOLAN ÎNCĂLZIT CU REGLAJ TELESCOPIC

Volanul cu design ergonomic oferă o prindere confortabilă și oferă reglare a înclinarii (înălțime) și telescopică (lungime), precum și încălzire.

TORPEDOU

Torpedou de mare capacitate, multifuncțional, pentru spațiu de stocare extins (cel mai mare din clasa sa).

AUTONOMIE

Poți încărca bateria descărcată complet la o capacitate de 100% în aproximativ 11 ore.​ Cu ajutorul unui încărcător DC ultra-rapid (100 kW), poți încărca bateria la o capacitate de 80% în circa 33 de minute.

ÎNCĂRCARE PROGRAMATĂ

Meniul AVN ușor de utilizat îți permite să alegi ora​ de pornire și de oprire a încărcării, precum și zilele​ săptămânii, pentru a beneficia de tarife reduse la​ utilități. ​

SETARE OBIECTIV ÎNCĂRCARE

Încărcarea se oprește automat când a fost atins​ obiectivul de încărcare setat, fie în modul de​ încărcare rapidă, fie în cel de încărcare standard.

SETARE CURENT DE ÎNCĂRCARE

Setarea curentului de încărcare în timpul​ încărcării standard pentru o stabilitate​ îmbunătățită.

PERFORMANȚE

Poți încărca bateria descărcată complet la o capacitate de 100% în aproximativ 11 ore.​ Cu ajutorul unui încărcător DC ultra-rapid (100 kW), poți încărca bateria la o capacitate de 80% în circa 33 de minute.

PUTERE MAXIMĂ 152,3 KW -​ 336NM

Având la dispoziție instantaneu o putere de 152,2 kW și un cuplu de 339 Nm,​ vei experimenta performanțe dinamice puternice. Frânarea regenerativă transformă​ energia cinetică generată la frânare în energie electrică pentru încărcarea bateriei.

PADELE DE SCHIMBARE (CONTROL FRÂNARE REGENERATIVĂ)​

Padelele de schimbare reprezintă factorul distractiv, pentru​ că îți permit să controlezi nivelul frânării regenerative, astfel​ fiind îmbunătățite performanțele dinamice și eficiența​ energetică.​

SBW (SHIFT BY WIRE)​

SBW încorporează maneta tradițională în formă de T a​ transmisiei, familiară oricărui șofer, dar include și un ghidaj​ practic cu săgeți în partea superioară a manetei, pentru​ prevenirea erorilor de selectare a poziției, când transmisia se​ află în poziția P. De asemenea, la pornirea și oprirea​ contactului se aud mesajele vocale „Welcome“ și „Goodbye“​ pentru un plus de încredere și confort.​

SIGURANȚA

  1. Airbag șofer
  2.  Airbag genunchi șofer​
  3. Airbag pasager
  4. Airbag central
  5. Airbag lateral față stânga
  6. Airbag lateral față dreapta
  7. Airbag cortină stânga
  8. Airbag cortină dreapta

77% OȚEL DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ LA TORSIUNE

Procentul de materiale de înaltă rezistență și ultra-rezistente folosit pentru caroseria modelului e-Motion a fost mărit​ la 77% pentru rezistență și siguranță sporite. Celula de siguranță pentru pasageri a fost ranforsată structural pentru​ asigurarea unui nivel mai ridicat de protecție în cazul unui accident.

TEHNOLOGIE

DEEP CONTROL, sistemul avansat de conducere autonomă de la Ssangyong​ Motors, folosește o cameră video și radarul pentru a analiza în permanență​ traficul din fața și din jurul vehiculului, iar în situații periculoase este capabil să​ acționeze pentru prevenirea unui accident.

CRUISE CONTROL ADAPTIV INTELIGENT / INTELLIGENT​ ADAPTIVE CRUISE CONTROL (IACC)​

​IACC menține viteza și distanța de siguranță față​ de vehiculul anterior. IACC funcționează împreună​ cu asistența pentru menținerea centrului benzii​ de rulare (Lane Center Following Assist), care​ poate fi utilizată pe autostradă și în oraș, și care se​ reactivează când este eliberată pedala de frână.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR DE CIRCULAȚIE /​ TRAFFIC SIGN RECOGNITION (TSR)​

Este un sistem de siguranță care recunoaște​ semnele de circulație și transmite șoferului​ informațiile afișate pe acestea prin intermediul​ panoului de instrumente. ​IACC menține viteza și distanța de siguranță față​ de vehiculul anterior. IACC funcționează împreună​ cu asistența pentru menținerea centrului benzii​ de rulare (Lane Center Following Assist), care​ poate fi utilizată pe autostradă și în oraș, și care se​ reactivează când este eliberată pedala de frână.

AVERTIZARE PORNIRE VEHICUL ANTERIOR / FRONT​ VEHICLE START WARNING (FVSW)

FVSW atrage atenția șoferului printr-un mesaj​ vizual pop-up și un semnal sonor atunci când​ vehiculul din față pornește.​

Panou de bord digital de 12.5”

Cel mai mare panou de instrumente din clasa sa oferă toate informațiile necesare condusului, asigurând în același timp o vizibilitate clară în față.

FRÂNARE DE URGENȚĂ AUTONOMĂ /​ AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING (AEB)

AEB ajută la evitarea sau reducerea la minimum​ a riscului de coliziune prin detectarea vehiculelor​ care se deplasează mai încet sau care staționează​ în față și avertizează șoferul în avans.​

AVERTIZARE ATENȚIE ȘOFER / DRIVER ATTENTION​ WARNING (DAW)

În cazul în care sistemul DAW detectează reducerea semnificativă a nivelului de atenție al șoferului,​ emite o avertizare sonoră și afișează o pictogramă pe panoul de instrumente.

FRÂNARE DE URGENȚĂ AUTONOMĂ /​ AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING (AEB)

AEB ajută la evitarea sau reducerea la minimum​ a riscului de coliziune prin detectarea vehiculelor​ care se deplasează mai încet sau care staționează​ în față și avertizează șoferul în avans.​

ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA BENZII DE​ RULARE / LANE KEEPING ASSIST (LKA)

LKA utilizează camera video orientată spre față​ pentru a monitoriza marcajele benzii de rulare. La​ detectarea unei încercări de schimbare a benzii​ de rulare fără semnalizare prealabilă, sistemul​ corectează automat servodirecția electrică pentru​ menținerea vehiculului pe banda corectă.​

AVERTIZARE ATENȚIE ȘOFER / DRIVER ATTENTION​ WARNING (DAW)

În cazul în care sistemul DAW detectează reducerea​ semnificativă a nivelului de atenție al șoferului,​ emite o avertizare sonoră și afișează o pictogramă​ pe panoul de instrumente.​

ASISTENȚĂ LA TRAFICUL DIN SPATE (RCTA=I)

La ieșirea cu spatele dintr-un loc de parcare, sistemul frânează automat daca există pericol de coliziune.

ALERTĂ LA TRAFICUL DIN SPATE (RCTA=I)

Șoferul este alertat dacă apare un obstacol în spate.

FUNCȚIA DE ASISTARE LA IEȘIRE (EAF)

Avertizează soferul despre mașinile existente în spațiul de parcare.​​

DETECȚIE UNGHI MORT​ (BSD)

Avertizează șoferul când există mașini in unghiul mort.

ASISTENȚĂ LA SCHIMBAREA BENZII (LCA)

Șoferul este alertat când se apropie alt vechicul la mai puțin de 70m.

Sistemul unității electrice de frânare – Electric Brake Unit (EBU), care include toate funcțiile controlului electronic​ al stabilității – Electronic Stability Control (ESC), oferă cel mai înalt standard de performanță la frânare și rulare​silențioasă pe pante și pe toate tipurile de carosabil, pentru o experiență de conducere mai sigură.​

SENZITIVITATE DE ULTIMĂ ORĂ

„Blaze Cockpit“ realizează o armonie unică de nuanțe estetice de înaltă tehnologie. Habitaclul spațios dispune de o lumină ambientală atrăgătoare, cu 34 de culori ce pot rula în buclă, și de un panou de instrumente complet digital de 12.3’’, care completează ecranul AVN, pentru o experiență de conducere plăcută și distractivă.

APPLE CARPLAY
GOOGLE ANDROID AUTO​
ILUMINAREA AMBIENTALĂ

Led-urile și luminile de ambianță dau un effect infinit și transformă habitaclul intr-un spațiu luxos. Cele 34 de culori se pot regla în funcție de starea ocupantului.

SENZORI INTELIGENȚI PENTRU PORTBAGAJ​

Dacă te vei afla în spatele autoturismului având cheie inteligentă la tine, portgabajul se deschide singur în într-un interval de 3 secunde. ​

NOUL STANDARD DE UTILIZARE A SPAȚIULUI

De la călătoriile lungi pe șosele la ieșirile scurte în weekend cu familia, e-Motion strălucește în​ toate situațiile. Oferă cel mai bun volum al portbagajului din clasa sa și posibilități numeroase​ de configurare a scaunelor, pentru a face față celor mai dificile situații.

pic-showroom-detail-korando-ev-52
CAPACITATE PORTBAGAJ 551 L
pic-showroom-detail-korando-ev-53
PLIERE 60% RÂND 2​
pic-showroom-detail-korando-ev-54
PLIERE 40% RÂND 2​
pic-showroom-detail-korando-ev-55
PLIERE COMPLETĂ RÂND 2

Date tehnice şi dotări

Conduceti mai inteligent, mai usor si mai confortabil

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI

DATE ȘI SPECIFICAȚII TEHNICE