TIVOLI GRAND​

Prezentare generală

Atât de mult spațiu. Atât de mult caracter.

Noul Grand Tivoli este neobișnuit de versatil. Elegant și dur. Compact și spațios. Practic și ciudat. Marele Tivoli te duce într-o aventură.

Design

O personalitate puternică.

Detaliu rafinat​

Plin de caracter, ciudat și elegant: Grand Tivoli nu lasă pe nimeni indiferent. Farurile LED sofisticate oferă o vedere clară a drumului. Nasul izbitor și bara de protecție frontală robustă subliniază personalitatea puternică a Grand Tivoli.

Blocuri de lumini spate combinate cu LED
Bară de protecție spate cu lampă de ceață
Finisaj lucios pe stâlpul C
Baghetă cromată elegantă sub parbriz și sub linia geamurilor
Grilă radiator cu finisaj superlucios
Faruri față LED
Oglinzi retrovizoare exterioare cu semnalizatoare LED integrate
Proiectoare de ceață față LED

CONFIGURATOR CULORI

Armonie și dinamism

Grand White Silent Silver Platinum Grey Dandy Blue Cherry Red Space Black

Interior

Luxul pur al spațiului.

Infotainment modern​

Tabloul de bord al lui Grand Tivoli arată elegant și este puternic concentrat pe șofer. Toate informațiile pot fi citite dintr-o privire. De asemenea, este inclusă conectivitate completă la smartphone-ul tău, pentru confort maxim și distragere minimă a atenției.

Tivoli design interior (1)
Panou de instrumente cu ecran LCD HD de 10,25”
Tivoli design interior (2)
Sistem multimedia HD cu navigație (AVN),
Tivoli design interior (3)
*1 Apple CarPlay® și *2 Android Auto™️​
Tivoli design interior (4)
Transmisie automată Aisin cu 6 trepte

Prin intermediul acestor aplicații împreună cu sistemul de recunoaște vocală , mâinile vor fi întotdeauna pe volan iar ochii dvs. îndreptați spre drum. *1 Apple CarPlay® este o marcă înregistrată a Apple Inc. în SUA și în alte țări. *2 Android™ și Android Auto™ sunt marci înregistrate ale Google Inc”

CONFORTABIL ÎN ORICE SITUAȚIE​

Panou de instrumente complet digital. Noul panou de instrumente digital vă arată tot felul de informații clare și clare. Informațiile de navigare pot fi afișate pe ecranul central de infotainment, precum și pe panoul de instrumente digital.
Scaunul șoferului reglabil electric (opt niveluri)
Scaune față cu încălzire

Funcționalitate

Compartimente de depozitare la îndemână

bucură-te de mai mult spațiu pentru familia ta

Interiorul Grand Tivoli este practic și modular. Puteți crește capacitatea spațiului pentru bagaje de la 720 la nu mai puțin de 1.440 de litri în cel mai scurt timp.

Tehnologie

Scapă de cotidian.

PUTERE MARE DE TRAGERE. SCHIMBAREA AUTOMATĂ LINĂ.

Motorul pe benzină 1.5 T-GDi oferă multă putere de tracțiune la viteze mici și o accelerație excelentă pentru manevre de depășire în siguranță. Plăcerea de a conduce garantată! Motorul diesel compact 1.6 vă oferă cea mai bună performanță din clasa sa în toate condițiile de condus. Ambele motoare îndeplinesc cele mai noi standarde Euro 6d-temp.

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo

Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm.

Plăcere la volan pe drumuri și în afara lor

Pentru creșterea rigidității și siguranței, motorul și roțile din față sunt fixate pe cadrul motor față; suspensiile MacPherson asigură confortul maxim în deplasare și stabilitate optimă chiar și la viteze mari. Pentru aceasta, suspensia spate este echipată cu punte spate cu bară de torsiune și arcuri. La opțiunea cu tracțiune integrală, șoferul are la dispoziție o suspensie multilink care promite deplasare confortabilă, iar cursa mai mare a roților asigură ținută de drum optimă pe drumuri accidentate.

Siguranță

Siguranța familiei dumneavoastră, pe primul loc

Control profund pentru siguranță perfectă​

Tehnologia Deep Control SsangYong aduce mai aproape obiectivul securității complete. Indiferent dacă conduceți în oraș sau într-o călătorie lungă, Deep Control detectează permanent posibilele riscuri și intervine, dacă este necesar, pentru a preveni dezastrele. Rezultatul? Liniște sufletească și încredere pentru șofer și pasageri. 

Sistem de frânare de urgență autonomă (AEBS)

Când detectează pietoni sau alte vehicule în calea planificată a automobilului, AEBS eliberează automat pedala de accelerație și acționează frâna pentru a reduce riscul unui accident grav.

Sistem de monitorizare unghi mort (BSD)

BSD recunoaște vehiculul aflat în unghiul mort și avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară.

Sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere (TSR)

Semnalează informațiile privind circulația, cum ar fi limitele de viteză, pentru siguranță maximă la volan.

Funcție de asistare la ieșirea din automobil (EAF)

La părăsirea automobilului în parcare, EAF avertizează prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie un vehicul.

SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ

Facem totul pentru siguranța dvs. și vă oferim protecție completă la 360 de grade. Funcțiile noastre complete de securitate vă oferă protecție în orice scenariu posibil.

7 airbaguri
airbag șofer, airbag șofer pentru genunchi, airbag pasager față, airbag piept față (l / r), airbag cortină (l / r)

Frâne cu disc  
Discurile din față / spate de dimensiuni generoase sunt ventilate în față pentru a maximiza efectul de frânare.

Centura de siguranță cu dispozitiv de întindere a centurii duble Mecanismul de
tensionare a centurii reduce semnificativ riscul de rănire gravă.

Protecție la răsturnare (ARP)
ARP dezactivează pedala de accelerație și distribuie puterea de frânare anvelopelor individuale în așa fel încât vehiculul să fie împiedicat să se răstoarne în timpul manevrelor de conducere la viteză mare. 

Frâne de urgență semnalizator
automat de avertizare de pericol (ESS) În caz de oprire de urgență , ESS activează automat semnalizatorul de avertizare de pericol pentru a avertiza următorii șoferi.

Hill Descent Aid (HDC)
După activarea funcției HDC pe un drum foarte abrupt, sistemul trece automat la o treaptă inferioară și reglează automat frânele.

Asistență la pornire pe deal (HSA) *
Dacă pedala de frână este eliberată la pornirea pe un drum abrupt, HSA menține presiunea de frână până când șoferul apasă pedala de accelerație. Acest lucru previne rularea înapoi.

Date tehnice şi dotări

Scapă de cotidian.

DESCARCĂ LISTA DE PREȚURI